VIADAISY,   
dé weg naar succesvol solliciteren! 

Over Daisy

Mensen zo goed mogelijk uit de verf laten komen tijdens een sollicitatie, dat is mijn missie, daar word ik blij van! Dat kan alleen als dit proces ook leuk is voor de sollicitant: meebewegen en maatwerk dus.


Belangrijk vind ik het naar boven halen, uitdragen én geloven in persoonlijke kwaliteiten, die ieder mens uniek maken. En wat iemand écht motiveert.


Ik ben nieuwsgierig, heb oprechte interesse in mensen en ik ben creatief. Ik heb heel veel ideeën die ik het liefst meteen in de praktijk breng, bijvoorbeeld in de vorm van sollicitatietraining of als individuele opdracht. In mijn ogen zijn er altijd mogelijkheden om een doel te behalen.


Ik woon in Leiden met mijn gezin en ben graag buiten in de natuur. Ik geloof in de kracht van natuur om je heen. Daarom bied ik ook wandelcoaching aan. Met natuur om je heen kom je sneller tot de kern, bij je gevoel. Het is een andere energie en ik ervaar dat als bijzonder krachtig. Mocht je interesse hebben om (een gedeelte van) je traject tijdens een wandeling te doen, laat het me dan weten. 


Naast wandelen ga ik graag op reis. IJsland en Cuba hebben mijn hart gestolen, daar wil ik graag nog eens naar toe. Zwemmen en salsa dansen zijn al jaren een belangrijk onderdeel van mijn leven, net als kokkerellen en de gezelligheid van mensen om me heen.


 


E-mailen
Bellen
LinkedIn